ANTALYA / KUMLUCA - Kumluca Spor Lisesi

Nis

Kumluca Spor Lisesi öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında Mavikent Mahaalesi Yalı Orman Parkı, Korsan ve Papaz Koylarında çevre temizliği yaptı.

Nis

22-24 Nisan 2024 Tarihlerinde Antalya Kemer'de yapılan "Bocce Petank Türkiye Şampiyonasında" Kumluca Spor Lisesi öğrencilerinden Mete KURUBAŞ Yıldızlar Türkiye Şampiyonu, Hasan Semih YILMAZ Gençler Türkiye Üçüncüsü, Adnan ŞEN Altın Nokta da Türkiye İkincisi olmuş olup;  Türkiye Petank Takım Yarışlarında Türkiye Üçüncüsü olmuştur.

Nis

KUMLUCA 25. TARIM VE SERACILIK FESTİVALİ YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ TEŞVİK 2 BOYU ŞAMPİYONU KUMLUCA SPOR LİSESİ ÖĞRENCİSİ ANIL EFE OLMUŞTUR.

Nis

Kumluca Spor Lisesi Antalya'da düzenlenen Okul Sporları Boks müsabakalarında 5 öğrenci il birincisi, 1 öğrenci il ikincisi, 3 öğrenci de il üçünsü oldu. Kumluca Spor Lisesi takım olarak da Antalya il birincisi olmuştur.

Şbt

27 Şubat 2024 Salı Kumluca Spor Lisesi öğrencileri Akdeniz Üniversitesi Kampüsü ile A.Ü. Spor Bilimleri Fakültesini ziyaret etti. Yapılan ziyarette Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Abdurrahman AKTOP tarafından öğrencilerimize bilgi verildi.

Ock

MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Sayın Ömer ÖZERDEM eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde incelemek amacıyla okulumuzu ziyaret ettiler.

Ara

Kumluca Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehberlik Öğretmenleri tarafından okulumuzdaki tüm öğrencilere kumar bağımlılığı konusunda seminer verildi.

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDAKİ TÜM SINIFLARDA   GEÇİŞ DÖNEMİ ESERLERİ İLE İLGİLİ  "BİLEN OTURUR" ETKİNLİĞİ YAPILDI.

Eyl

Kumluca Spor Lisesi 9,10 ve 11. Sınıflardaki boş kontenjanlar için  24 Ekim 2023 Salı günü Ek Yetenek Sınavı yapılacaktır. Başvurular öğrenci ve velisi tarafından  Kumluca Spor Lisesine gelerek yapılacaktır. Sınav ile ilgili detaylı bilgilere aşağıdaki linkleri tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Not: Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinde 08/09/2023 tarihinde yapılan değişiklik ile diğer liselerin  9,10 ve 11. Sınıflarındaki öğrenciler de Eylül ve Ekim aylarında yapılan Yetenek Sınavlarına başvuruyapabiliyorlar.

Ekm

CUMHURBAŞKANLIĞI 58. BİSİKLET TURUNUN 2. ETABINDA YARIŞMACILAR  09 EKİM 2023 PAZARTESİ GÜNÜ KUMLUCA'DAN GEÇTİ. KUMLUCA SPOR LİSESİNİN TÜM ÖĞRENCİLERİ KUMLUCA CUMHURİYET MEYDANINDA YARIŞMACILARI BÜYÜK BİR HEYECANLA TAKİP ETTİLER.

Ekm